frans van liempt
StartpaginaFilosofieproject 1GLesmateriaal natuurkundeContactOpinies en commentarenFotogalerij Feedback....................................................................................
hadron en zo
Kort over 'Lesmateriaal natuurkunde'
Kort over de fotogalerij
Startpagina
Het Filosofieproject 1g omvat 6 bijeenkomsten van 2 lessen voor de brugklas 1g van Scholengemeenschap De Rietlanden in Lelystad. Het project vindt plaats tussen 17 januari en 28 maart 2011. Na de bijeenkomsten worden de opzet en documenten op de pagina Filosofieproject 1g ter beschikking gesteld als Word-bestand  Op die pagina is ook ruimte voor discussie.
 
Download de kaarten en de spelregels voor de BIG-BANG-kaartspellen Hadronen, Antimaterie en Verval van het tabblad 'Lesmateriaal natuurkunde'. Wie kennis wil maken met de VWO-module Deeltjes en hun Interacties vindt op deze pagina een link naar dit materiaal. 

Beginnende studenten in exacte richtingen van het WO en het HBO vinden op hetzelfde tabblad een link naar de (gratis) te downloaden natuurkundecompendia Natuurkunde boek A en Natuurkunde boek B. Deze boeken op niveau VWO+ zijn bedoeld als aansluitingsmodule.

Soms geef ik mijn indruk van een boek op de website opiniesencommentaren.nl 

In de fotogalerij staat een greep uit mijn vakantiefoto's.

Reacties ontvang ik graag op fjpvliempt@gmail.com